Fotboll är en otroligt populär sport. Stryktipset är ett väldigt populärt spel i Sverige och var populärt redan under andra världskriget. Spelat går ut på att du ska kryssa för hur du tror att 13 fotbollsmatcher kommer att sluta. Du kan välja att kryssa i att det blir oavgjort, att ett lag förlorar och att ett annat vinner.

Stryktipset

Det är vanligast att spelarna väljer att göra en ny rad för varje vecka. Dock finns det dem som lämnar in samma rad hela tiden över en lång period. Men du får endast lämna in samma rad tio veckor i förväg.

I samband med att stryktipset kom så blev det allt vanligare att matcher från hela världen visades på tv. Detta gjorde fotbollen ännu populärare och det gjorde även att fler människor blev intresserade av att spela stryktipset.

För att vinna på stryktipset så måste du ha minst 10 rätt av 13. Ju fler rätt du har ju större blir chansen att vinna mycket pengar. Hur mycket du vinner är olika från gång till gång eftersom att potten delas på alla som har vunnit. Den sammanlagda vinsten för dem som har t.ex. 11 rätt skall alltså delas upp på alla de personer som har 11 rätt.

Kategorier: Okategoriserade