Pokersajter och program varierar. Precis som allt annat i denna värld har de sina fördelar och nackdelar. Dessutom är alla individer olika och letar efter olika egenskaper hos sajter. De tre allra vanligaste och mest kända sajterna är 888poker, PokerStars och Partypoker. Alla tre brukar använda sig av bra bonusar och fördelaktiga cashback-system. Det som förenar alla är deras belöningssystem, där du kan öka i nivåer och på varje nivå får du någon sorts belöning. Det kan exempelvis innehålla en turneringsbiljett eller en liten bonus med pengar. För att kunna ta klättra i nivåer krävs det att du betalar in en rake.

Skillnader?

Ser vi till olika sajter så vad som skiljer dem åt är främst utbud och vilka som spelar på hemsidorna. PokerStars är exempelvis har många sanna pokerspelare men det finns de som tror att även bottar spelar på sajten, sanningshalten bakom det påståendet är dock inte vederlagt. Kundservicen är även avgörande för val av sajt. En annan viktig aspekt är vilka turneringar som erbjuds, och om de är små eller stora, samt vad själva raken är i dem. Är sajten mycket populär så kan det vara svårt att få plats i en turnering, då kan det vara en fördel att spela på en mindre sajt.

Att tänka på

Det finns många potentiellt bra sajter och allt handlar om preferenser. När du letar efter en bra pokerleverantör ska de se till att det finns bra bonusar, låg konkurrens mellan spelare, bra utbud på spel och kundservice som du faktiskt kan prata med inte bara mejla. Det är svårt att uppnå alla dessa kategorier samtidigt och därför ser pokervärlden ut som den gör just nu. Är du ny på poker välj gärna en känd sajt som har en plattform och en service som fungerar. När du väl är inne i det kan du enklare bedöma om en mindre sajt är bra eller inte.